Een passie voor boter

Agral Butter maakt zijn boters altijd met de consument in het achterhoofd.
Dankzij passie, knowhow en flexibiliteit is Agral Butter de ideale partner voor de ontwikkeling van unieke, traditionele boters.

Agral Butter staat eerst en vooral gelijk aan passie voor boter en respect voor een traditioneel, smaakvol en natuurlijk product.

In zijn veertigjarige bestaan heeft Agral Butter al heel wat knowhow opgebouwd. Verschillende categorieën van klanten kunnen dan ook bij ons terecht voor boterproducten die met het grootste respect voor het natuurlijke beginproduct bereid worden.

Omdat elke markt anders is en omdat de consumptietrends in de loop der jaren veranderen, hanteert Agral Butter altijd een uiterst flexibele productiemethode. We zijn dan ook de ideale partner voor de ontwikkeling van boterproducten die 100 % aan uw wensen voldoen.

Meer weten

Maak kennis met de knowhow van Agral

Wij hebben de boters die u zoekt

Het botergamma van Agral Butter is bijzonder ruim. Denk maar aan traditionele boter met 82 % vetgehalte, smeerboter en lightboter. Of aan onze boterproducten die we met andere ingrediënten aanvullen, zoals gearomatiseerde boter met fijne kruiden of boter met plantaardige vetten.

Boter heeft geen geheimen meer voor Agral Butter en bovendien selecteren we alleen grondstoffen van de meest onberispelijke kwaliteit.

Bekijk alle boterproducten

En de verschillende verpakkingen

Handige plastic kuipjes, traditionele blokken in aluminiumfolie, tal van verpakkingen op maat van specifieke markten ... bij Agral Butter is elke verpakking mogelijk.

Een van de sterkste troeven van Agral Butter? We beschikken over de technische vaardigheden om boters vorm te geven en semimanueel (zoals het vroeger bij de boerderijen gebeurde) te verpakken. Dit soort verpakkingen straalt bovendien de authenticiteit van echte streekproducten uit.

Bekijk alle verpakkingen

Een uniek boterproduct op de markt brengen? Agral Butter is de ideale partner voor:

 • Bedrijven uit de Zuivelindustrie Contact
 • Supermarkten Contact
 • Import-/Exportbedrijven of Tussenhandelaars Contact

En dat zowel binnen als buiten Europa.

Waarom vertrouwen op Agral Butter?

1. Unieke boters waarop we echt trots zijn

Samen met onze klanten ontwikkelen we steeds weer nieuwe boterproducten op maat van de consument.
Tal van verschillende recepten, unieke verpakkingen, innovatieve ontwerpen en concepten ...: ontdek hier enkele geslaagde projecten!

 • Premiumboter Premiumboter
 • Clean Label boter 60% Clean Label boter 60%
 • Kuipje lightboter 15% Kuipje lightboter 15%
 • Kuipje lightboter Kuipje lightboter
 • Biologische boter Biologische boter
 • Gezonde boter Gezonde boter
 • Met de hand verpakte boerenboter 500 g Met de hand verpakte boerenboter 500 g
 • Boter Héritage 1466 Boter Héritage 1466
 • Gearomatiseerde boter in rolvorm Gearomatiseerde boter in rolvorm
 • Boter in glazen pot Boter in glazen pot
 • Miniporties boter Miniporties boter
 • Boter in vingerformaat 100 g Boter in vingerformaat 100 g

Premiumboter

Premiumboter

Lucien MASSAUX: traditionele, met de hand verpakte boter met zeezoutkristallen.

Agral Butter verpakt zijn traditionele boters nog altijd met de hand, zoals deze boter met zeezoutkristallen in een premiumverpakking. De kwaliteit van deze premiumboter ligt veel hoger en biedt een toegevoegde waarde op de markt. Dit concept kent dan ook veel bijval op de Europese markten, onder meer in Duitsland.

Fermer

Clean Label boter 60%

Clean Label boter 60%

Clean Label boter met 60% vetgehalte.

Deze Clean Label boter met 60% vetgehalte in klassieke blokvorm van 250 g biedt dezelfde voordelen als volle boter, maar bevat minder vet. Ze smaakt bijna hetzelfde als traditionele boter en bevat geen kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Hier met het Auchan label (Frankrijk).

Fermer

Kuipje lightboter 15%

Kuipje lightboter 15%

Botercategorie: 15% vetgehalte, in een kuipje van 250 g.

Het vetgehalte drastisch naar beneden halen en tegelijk de smaak en textuur van échte boter behouden: dat is pas een hele uitdaging! Dit product werd dan ook niet voor niets opgenomen in de lijst 'Sial Innovation 2014'. De perfecte beloning voor het harde werk van Agral Butter om consumenten een licht en smaakvol alternatief te bieden.

Auchan, tarti'Ligne 15% (Frankrijk).

Fermer

Kuipje lightboter

Kuipje lightboter

Lightboter in een kuipje.

Een smaakvolle, aromatische lightboter in een handig, modern kuipje.

Pingo Doce, distributeur (Portugal)

Fermer

Biologische boter

Biologische boter

Biologische boter 250 g

Traditionele boter of gecertificeerde biologische boter: Agral Butter biedt tal van mogelijkheden op maat van iedere klant.

Fermer

Gezonde boter

Gezonde boter

Gezonde boter, Zero Lactose 200 g

Deze gezonde boter zonder lactose werd ontwikkeld als antwoord op de stijgende vraag naar dit soort producten. Afhankelijk van de vraag op de markt kunnen we de standaardverpakkingen aanpassen, van een blok van 125 g tot een blok van 250 g.

Dilea Zero Lactose

Fermer

Met de hand verpakte boerenboter 500 g

Met de hand verpakte boerenboter 500 g

Met de hand verpakte boerenboter 500 g

Boter die met de hand verpakt wordt in een stuk perkamentpapier, zoals de boeren het tijdens de vorige eeuw ook zelf deden. Agral Butter houdt deze traditie met veel succes in stand op de Belgische markt.

Marc Guiselin 500 g, gezouten of ongezouten, Aldi (België)

Fermer

Boter Héritage 1466

Boter Héritage 1466

Boter Héritage 1466: verkrijgbaar in verschillende formaten en recepten voor export.

Héritage 1466 is bedoeld voor klanten die geen eigen boterverpakking willen ontwikkelen. Verkrijgbaar in verschillende vormen: blokken, kuipjes, volle of lightboter. Héritage 1466 is ook beschikbaar in een meertalige verpakking, naargelang de behoeften op uw markt.

Fermer

Gearomatiseerde boter in rolvorm

Gearomatiseerde boter in rolvorm

Gearomatiseerde boter in rolvorm

De rolverpakking is voorbehouden voor gearomatiseerde boters. Agral bereidt dan ook een groot aantal gearomatiseerde boterrecepten: lookboter, boter met knoflook en fijne kruiden, Provençaalse boter ...

Rol gearomatiseerde lookboter, 125 g, Carrefour (België).

Fermer

Boter in glazen pot

Boter in glazen pot

Exquisit, het gamma gearomatiseerde boters in een glazen pot van 100 g.

De specifieke boterwensen van klanten vervullen en originele gearomatiseerde boters ontwikkelen: dat is de ambitie van Agral Butter!

Fermer

Miniporties boter

Miniporties boter

Miniporties boter

Agral kan snel en flexibel miniporties boter van 7 tot 12 g verpakken (in microvlootjes). Meerdere producten zijn verkrijgbaar in miniformaat: volle boter, lightboter, smeerboter ...

Emborg, smeerboter 7 g (export)

Fermer

Boter in vingerformaat 100 g

Boter in vingerformaat 100 g

Boter in vingerformaat 100 g

Het vingerformaat van 100 g (gezouten of ongezouten boter) is de ideale, betaalbare oplossing voor de consument. Ook verkrijgbaar als lightboter, gearomatiseerde boter ...

Smila

Fermer

2. Trouwe, toonaangevende partners

Zuivelindustrie : Alwadi, Ammerland, Arla, Fontera, Granarolo, Luxlait, ...
Supermarkten : Albert Heijn, Aldi, Auchan, Carrefour, Champion, Cora, C1000, Delhaize, Intermarché, Jumbo, Leclerc, Lidl, Makro, Spar, Superunie, Pingo doce, ...
Handelaars : Cotrading, Khalaf Stores, Macromex, Uhrenholt, ...

Aldi Auchan Albert Heijn Arla Granarolo

3. We leven alle voedingsnormen na

Agral Butter (BE CO437 CE), uw partner voor de productie van boterproducten, beschikt over de volgende certificaten: IFS, BRC, halal, bio, FDA-geregistreerd

IFS BRC Halal Bio FDA

Bovendien voldoet Agral Butter aan de strengste kwaliteitsnormen en beschikt het bedrijf over eigen ateliers, een laboratorium en ultramoderne opslagfaciliteiten.


Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 33 in /srv/data/web/vhosts/www.agral.be/htdocs/ANEWCore/FFNMarkdown.php on line 224

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 31 in /srv/data/web/vhosts/www.agral.be/htdocs/ANEWCore/FFNMarkdown.php on line 239

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /srv/data/web/vhosts/www.agral.be/htdocs/ANEWCore/FFNMarkdown.php on line 266

Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 30 in /srv/data/web/vhosts/www.agral.be/htdocs/ANEWCore/FFNMarkdown.php on line 335

Navigatie